​Zwembad en Aquasports

Zwembad Nijkerk

Bent u op zoek naar een zwembad in de omgeving van Nijkerk waar u even helemaal tot ontspanning kunt komen of waar uw kind veilig leert zwemmen? Dan bent u bij het zwembad in Nijkerk van Nautilus Health Club aan het juiste adres. Nautilus Health Club biedt zwemlessen voor uw (kind)eren in elke leeftijdscategorie. De zwemlessen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde instructeurs, zodat uw kind de zwemtechnieken op goede wijze leert beheersen. Voor babyzwemmen, ouder-en-kind zwemlessen en zwemdiploma A, B en C kunnen u en uw kind bij ons zwembad in Nijkerk terecht. Lees hier meer over onze zwemlessen.

Nautilus Health Club is uw meest complete sportschool op het gebied van fitness en preventie in Nijkerk en wij helpen u graag om fitter te worden, een beter figuur te creëren of om weer pijnvrij te kunnen bewegen tijdens intensieve inspanning. Als specialist in fitness, preventie en therapie beschikt Nautilus Health Club in Nijkerk over maar liefst 400 m2 wellness met onder andere een fantastisch modern zwembad in Nijkerk van 6 bij 14 meter. Tevens kunt u voor ander waterplezier terecht in ons stoombad en heeft u ook de mogelijkheid om even tot ontspanning te komen in één van onze sauna’s.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Modern zwembad bij Nautilus Health Club in Nijkerk

Het moderne zwembad van Nautilus Health Club in Nijkerk is 1,40 meter diep over de complete oppervlakte en heeft een gemiddelde temperatuur van zo’n 30 graden Celsius. Het warme water helpt uitstekend bij het voorkomen van spierpijn bij het zwemmen na het sporten en geeft een zeer aangenaam gevoel na intensieve inspanning. Op speciaal ingerichte tijden kunt u gebruik maken van de wellness ruimte inclusief zwembad om even lekker te ontspannen of om enkele baantjes te trekken in het moderne verwarmde bad.

Naast het gebruik van het zwembad voor wellness doeleinden, bieden wij ook de mogelijkheid om het zwembad te gebruiken voor andere functionaliteiten. Zo is het mogelijk om bij een revalidatieproces je aan te melden voor hydrotherapie in ons zwembad, kunnen er verschillende aquasports worden beoefend en is het zwembad van Nautilus Health Club in Nijkerk ook uitermate geschikt voor het houden van zwemlessen.

Meer weten over ons zwembad in Nijkerk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons zwembad bij Nautilus Health Club in Nijkerk of over andere voorzieningen van onze sportschool? Neem gerust contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina of kom langs bij onze moderne sportschool voor meer informatie, zodat u ook alvast een impressie krijgt van Nautilus Health Club.