Groepsles  Yoga

Yoga Nijkerk

Ben jij op zoek naar een gezellige en tegelijk professionele sportschool waar je meerdere vormen van yoga in Nijkerk kunt beoefenen? Dan ben je bij Nautilus Health Club in Nijkerk aan het juiste adres. Daar de mentale gezondheid van de mens steeds centraler komt te staan in de hedendaagse gezondheidszorg, zijn we steeds meer op zoek naar manieren om te kunnen ontspannen en gezond te blijven. Yoga is een uitstekende manier om even helemaal tot rust te komen door middel van speciale oefeningen die voor zowel beginner als gevorderde geschikt zijn.

Het woord Yoga is afgeleid uit het Sanskriet en vindt zijn oorsprong in de betekenis van ‘verbinding’. Hierbij wordt dan vooral de verbinding tussen lichaam en geest bedoeld en het herstellen van de balans tussen deze twee factoren. In het leven van de moderne mens zien we steeds vaker dat de balans tussen lichaam en geest wordt verstoord. Onze sportschool in Nijkerk is specialist in het aanbieden van yogalessen waarbij oefeningen voor het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest centraal staan. Het zorgt er niet alleen voor dat je lichaam en geest weer beter gaan samenwerken, je leert ook bewuster te leven, beter te luisteren naar je lichaam en je gaat je meer voelen wie je werkelijk bent.

Yogalessen in Nijkerk bij Nautilus Health Club

Als men het woord yoga hoort, dan wordt het al gauw in verband gebrand met spiritualiteit of religie. Yoga is echter geen van beide en ook het veel vertelde fabeltje dat je voor yoga erg lenig moet zijn is absoluut niet waar. Wél wordt je leniger van yoga door de oefeningen die je doet. Ook het op de grond zitten en allerlei oefeningen in oncomfortabele posities uitvoeren zijn vertekende schetsen van wat yoga precies inhoudt.

Het beoefenen van yoga bij onze sportschool in Nijkerk heeft veel fysieke, maar ook mentale voordelen. Je krijgt een sterker lichaam, wordt flexibeler in geest en lichaam, krijgt een beter balans tussen lichaam en geest en helpt uitstekend tegen fysieke klachten. Uiteindelijk draagt yoga zelfs bij aan een betere nachtrust en leer je beter om goed te kunnen ontspannen op momenten dat dit even nodig is.

Probeer yoga nu bij Nautilus Health Club in Nijkerk

We kunnen complete verhalen ophangen met allerlei voor –en tegenargumenten om yoga al dan niet te beoefenen, maar uiteindelijk zal je het zelf moeten proberen om erachter te komen wat het voor jou kan doen. Onder het motto ‘niet geschoten is altijd mis’ nodigen wij jou daarom graag uit om eens een yogales bij te wonen bij onze sportschool in Nijkerk, zodat je alle vertekende beelden even aan de kant kunt zetten en kunt ontdekken wat yoga precies is. Wil jij meer informatie over onze moderne sportschool in Nijkerk of wil je je aanmelden voor een proefles yoga? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice om kom gerust langs bij Nautilus Health Club om je te laten inspireren door onze professionele en gezellige sportschool!

Yoga iets voor jou? Doe gezellig een keer mee