ontdek en

benut alle

mogelijkheden

ontdek en benut

alle mogelijkheden

Maak kennis met onze fitness-apps

Virtuagym

Sportivity

Houd je gezondheid eenvoudig bij met onze fitness-apps, Virtuagym en Sportivity. Volg moeiteloos je workouts, meet jouw vooruitgang en blijf gemotiveerd. Met intuïtieve functies en gepersonaliseerde begeleiding helpen deze apps je jouw fitnessdoelen te bereiken. Maak van gezond leven een gewoonte en ontdek het gemak van Virtuagym en Sportivity.

Zodra de administratie is voldaan krijg je een mail met een uitnodiging om deel te nemen aan deze apps.

Virtuagym

Virtuagym is je persoonlijke trainingsapp om je fitnessreis bij te houden. Ontvang aangepaste trainingsprogramma’s, volg je voortgang, en ontdek nieuwe oefeningen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, deze app is ontworpen om je te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Kom je er niet uit, vraag het gerust aan onze fitness trainers.

Sportivity

Sportivity is een app op je smartphone. Het is jouw online sportomgeving, waar je inzicht krijgt in de abonnementen die je bij ons hebt lopen en je betaalgeschiedenis. Tevens kun je er groepslessen mee reserveren.

1. Reserveren

Klik op het icoontje “reserveren” midden onderaan om een nieuwe reservering te maken. Selecteer de les naar keuze en klik op “inschrijven”.

2. Abonnement inzien

Klik in de onderstaande balk op “abonnement” en bekijk welk abonnement jij hebt.

3. Saldo ophogen

Bij “meer” kan jij jouw saldo inzien en verhogen. Kies het gewenste bedrag en klik op “Opwaarderen”. De betaling wordt afgehandeld via iDeal.

4. Facturen inzien en betalen

Zie jouw facturen in via “Meer”. Klik vervolgens op “Facturen”. Als er een openstaande factuur is, dan kan je deze makkelijk via de app betalen. Dit doe je door op “Betaal Selectie” te klikken. Je betaling wordt afgehandeld via iDeal.