Sporten doe je bij Nautilus Health Club

Sportschool Nijkerk

Nautilus Health Club is een moderne en uitgebreide sportschool in Nijkerk die gespecialiseerd is in het aanbieden van oplossingen voor elke fitness doelstelling. Als grootste en meest complete sportschool van Nijkerk zijn wij de uitgewezen gym voor fitness en preventie en streven wij ten alle tijden naar het geven van zoveel mogelijk persoonlijke aandacht en de perfecte begeleiding van onze klanten. Onder de klanten van onze sportschool in Nijkerk verstaan wij een breed scala aan doelgroepen, zoals recreanten, mensen in een revalidatieproces of topsporters.

Wij helpen iedereen, jong of oud, bij het aanmeten van een gezondere en bewustere levensstijl in een plezierige omgeving door het aanbieden van veel verschillende activiteiten op het gebied van fitness. Aan de hand van veel leuke verschillende groepslessen, uitgebreide fitness mogelijkheden, speciale dieetprogramma’s en wellness voorzieningen stellen wij de klant centraal en proberen wij alle persoonlijke doelstellingen bij onze sportschool in Nijkerk te verwezenlijken.

Kom sporten bij onze sportschool in Nijkerk!

Iedereen die bij ons komt sporten heeft zijn eigen beweegredenen om te gaan fitnessen en wij passen ons programma daar graag op aan. Wij bieden een gratis lidmaatschapstest aan op onze website, zodat je een goed beeld krijgt van het lidmaatschap dat het beste bij jou past. Op deze manier start je direct met het juiste lidmaatschap en voorzien wij jou van het juiste advies bij de door jou gestelde fitnessdoelstellingen.

Tijdens je periode bij onze sportschool in Nijkerk zullen we jou voorzien van een speciaal persoonlijk coaching traject, zodat je altijd de persoonlijke aandacht krijgt die je verdiend. De professionele begeleiding bij onze sportschool in Nijkerk wordt altijd gegeven door een persoonlijke sportadviseur die een op jou afgestemd programma gaat ontwikkelen voor de beste resultaten.

Meer weten over sportschool Nijkerk?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze sportschool in Nijkerk of wil jij meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen bij onze sportschool in Nijkerk om een goede impressie te krijgen van onze moderne en uitgebreide gym. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in of bel naar 033 – 245 78 00 om met één van onze deskundige medewerkers te praten.

Kan je niet wachten om te beginnen? Meld je aan!