Over ons

Missie

Wij hebben ons ten doel gesteld klanten, recreant of topsporter, jong of oud, een gezondere en bewustere levensstijl aan te meten in een plezierige omgeving. Door een breed scala aan activiteiten op het gebied van fitness- en medische begeleiding, wellness, groepslessen en klantenservice, waarin de klant centraal staat, proberen wij dit doel te bereiken.

Biografie

In oktober 1999 waren het de gebroeders Arie en Danny Van Dijk die zich aan de Stationsweg vestigden met Nautilus Health Club. Al snel bleek de sfeer en het kwaliteitsconcept aan te slaan en groeide de club uit zijn voegen. In 2005 is een nieuw onderkomen gevonden aan de Oude Barneveldseweg, zodat er inmiddels ruim 2600 mensen aan hun gezondheid werken in de club.

Er is in die tussentijd veel veranderd. Broer Arie vertrok in 2003 naar de Verenigde Staten en waar de club in het begin door vier mensen volledig werd gedraaid, zijn er nu meer dan 60 enthousiaste medewerkers, die zorgen dat alles naar tevredenheid verloopt. “Je wordt van uitvoerder langzamerhand een manager. Ik merk dat klanten en ikzelf ook het jammer vinden dat ik daarom minder op de ‘vloer’ ben, maar ik probeer daar een evenwicht in te vinden, ” aldus Danny van Dijk.