Inhaallessen

Welkom op de pagina voor de inhaallessen. Hieronder volgt de uitleg!

Je kunt onder inloggen met het pasnummer achterop de clubpas van je kind. Vóór dit pasnummer dient je ‘P0’ (P en nul) in te toetsen en de geboortedatum van uw zoon/dochter (vb. 08-8-2009. Bij de dag altijd 2 cijfers, maar bij de maand mag geen “0” staan). Nadat je hebt ingelogd ga je naar het vakje ” locatie” en selecteert je “Nautilus Health Club”.

Daarna ga je naar het vakje ” selecteer een groep” en selecteert je ”Nautilus”. Vervolgens klik je op ” selecteer een activiteit” en kies je de groep waarin je zoon/dochter op dit moment zit. Daarna reserveer je een inhaalles op de gewenste datum en tijd. De groep van je zoon/dochter kun je vinden op het leerling volgsysteem.

Je kunt 2 weken vooruit een inhaalles boeken tot 24 uur vantevoren. Totaal kun je maximaal 6 inhaallessen per jaar boeken. De boeking van een inhaalles kun je ook weer afmelden mocht dit nodig zijn.

Wanneer je kind voor de vaste lessen langdurig niet kan komen, verzoeken wij dit te mailen naar mailto:zwembad@nautilushealthclub.nl zwembad@nautilushealthclub.nl

Mocht u door omstandigheden niet kunnen komen meldt u dan weer af voor de geboekte inhaalles. Gebeurt dit niet dan wordt het gerekend als een inhaalles.