Huisregels Nautilus Health Club

 1. In het kader van een goede service en voor de beveiliging van de persoonsgegevens maken wij een digitale foto van je en vragen wij om je e-mailadres. Je persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van NHC gebruikt. Deze gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden behalve de partijen waar NHC een verwerkingsovereenkomst mee heeft. Veranderingen omtrent je persoonsgegevens dien je schriftelijk, via email, of bij de receptie door te geven.
 2. NHC behoudt zich het recht voor nieuwe leden bij inschrijving om identificatie te vragen.
 3. Om verantwoord sporten te kunnen waarborgen dien je, alvorens je deelneemt aan een van de activiteiten, een intakegesprek te hebben gehad en/of bekend te zijn met de reglementen van de betreffende activiteit(en).
 4. De minimumleeftijd voor deelname aan fitnessactiviteiten is 15 jaar. Kinderen onder de 15 jaar mogen uitsluitend fitnessactiviteiten beoefenen onder continue begeleiding van een instructeur tijdens de juniorfitness- of kickboks-lessen.
 5. Je abonnement en ledenpas zijn persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar aan derden. De clubpas is je toegangsbewijs. Uitsluitend met deze clubpas kun je het poortje passeren. Misbruik van het poortje is ten strengste verboden. Wanneer je de clubpas bent vergeten, dient je zich te melden bij de receptie.
 6. Bij verlies of diefstal van je pas is NHC genoodzaakt om € 5,00 in rekening te brengen.
 7. Respect voor onze leden is de normaalste zaak. Wij vragen je om respect te hebben voor je medeleden, het personeel en de accommodatie. In geval van ongepast taalgebruik of wangedrag worden maatregelen getroffen. Bij herhaling wordt het betreffende lid eenzijdig geroyeerd.
 8. NHC is niet aansprakelijk voor enig letsel of ongeval of zoekgeraakte voorwerpen van welke aard en door welke oorzaak dan ook. Het gebruik van de kluisjes is voor eigen verantwoording. Na afloop van de training dient het kluisje leeg en toegankelijk achter gelaten te worden.
 9. Het is belangrijk dat je schoon schoeisel draagt. Gepaste kleding is verplicht in alle sportruimtes. Het is niet toegestaan jassen en tassen mee te nemen in de sportruimtes.
 10. Mobiele telefoons zijn toegestaan om te gebruiken voor muziek tijdens je training. Het is niet toegestaan om er mee te bellen, foto’s te maken, of te filmen in de sportzalen.
 11. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruik van een handdoek tijdens het sporten verplicht. Na het gebruik van de apparatuur dien je het voor de volgende gebruiker schoon en droog te maken. De door jou gebruikte attributen s.v.p. weer netjes opbergen op de daarvoor bestemde plek. Herhaaldelijk misbruik leidt tot uitsluiting. Het gebruik van een bidon raden wij ten zeerste aan.
 12. Indien je gebruik maakt van de sauna dien je bekend te zijn met het saunareglement.
 13. Douchen voor gebruik van de sauna is verplicht. Misbruik leidt, zonder waarschuwing vooraf, tot direct royement.
 14. In geval van overmacht kan het voorkomen dat een bepaalde les niet doorgaat.
 15. Voor de groepsfitnesslessen moet gereserveerd worden. Indien je na reservering toch niet komt trainen meld je je weer af zodat er plek is voor iemand anders.
 16. Het is niet toegestaan om apparatuur te reserveren met behulp van een handdoek of iets anders. Om zeker te zijn van deelname aan drukbezochte lessen is reservering van belang, evenals op tijd aanwezig te zijn.
 17. Bij diefstal of berokkende schade wordt aangifte gedaan bij de politie. Het betreffende lid wordt aansprakelijk gesteld en direct geroyeerd.
 18. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties in de club is niet toegestaan.
 19. De directie is fel tegen het gebruik van illegale substanties, zoals anabole steroïden. Wanneer een lid op gebruik of handel hiervan wordt verdacht dan wel betrapt, wordt het betreffende lid direct geroyeerd.
 20. Roken binnen de club is verboden.