Huisregels Nautilus Health Club

 1. In het kader van een goede service en voor de beveiliging van de persoonsgegevens maken wij van u een digitale foto en vragen wij om uw e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van Nautilus Health Club gebruikt. Deze gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Veranderingen omtrent uw persoonsgegevens dient u schriftelijk of bij de infobalie door te geven.
 2. Nautilus Health Club behoudt zich het recht voor nieuwe leden bij inschrijving om identificatie te vragen.
 3. Om verantwoord sporten te kunnen waarborgen dient u, alvorens u deelneemt aan een van de activiteiten, een intakegesprek te hebben gehad en/of bekend te zijn met de reglementen van de betreffende activiteit(en).
 4. De minimumleeftijd voor deelname aan fitnessactiviteiten is 15 jaar. Kinderen onder de 15 jaar mogen uitsluitend fitnessactiviteiten beoefenen onder continue begeleiding van een instructeur tijdens de junior-fitness- of kickboks-lessen.
 5. Uw abonnement en ledenpas zijn persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar aan derden.
 6. De clubpas is uw toegangsbewijs. Uitsluitend met deze clubpas kunt u het poortje passeren. Misbruik van het poortje is ten strengste verboden. Wanneer u de clubpas bent vergeten, dient u zich te melden bij de receptie.
 7. Bij verlies of diefstal van uw pas is Nautilus Health Club genoodzaakt om € 5,00 in rekening te brengen.
 8. Respect voor onze leden is de normaalste zaak. Wij vragen u om respect te hebben voor uw medeleden, het personeel en de accommodatie. In geval van ongepast taalgebruik of wangedrag worden maatregelen getroffen. Bij herhaling wordt het betreffende lid eenzijdig geroyeerd.
 9. Nautilus Health Club is niet aansprakelijk voor enig letsel of ongeval of zoekgeraakte voorwerpen van welke aard en door welke oorzaak dan ook. Het gebruik van de kluisjes is voor eigen verantwoording. Na afloop van de training dient het kluisje leeg en toegankelijk achter gelaten te worden.
 10. Het is belangrijk dat u schoon schoeisel draagt. Gepaste kleding is verplicht in alle sportruimtes. Het is niet toegestaan jassen, tassen en mobiele telefoons mee te nemen in de sportruimtes.
 11. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruik van een handdoek tijdens het sporten verplicht. Na het gebruik van de apparatuur dient u het voor de volgende gebruiker schoon en droog te maken. De door u gebruikte attributen s.v.p. weer netjes opbergen op de daarvoor bestemde plek. Herhaaldelijk misbruik leidt tot uitsluiting. Het gebruik van een bidon raden wij ten zeerste aan.
 12. Indien u gebruik maakt van de sauna dient u bekend te zijn met het saunareglement.
 13. Douchen voor gebruik van de sauna is verplicht. Misbruik leidt, zonder waarschuwing vooraf, tot direct royement.
 14. In geval van overmacht kan het voorkomen dat een bepaalde les niet doorgaat.
 15. Voor de groepsfitnesslessen moet gereserveerd worden. Het is niet toegestaan om apparatuur te reserveren met behulp van een handdoek of iets anders. Om zeker te zijn van deelname aan drukbezochte lessen is reservering van belang, evenals op tijd aanwezig te zijn.
 16. Bij diefstal of berokkende schade wordt aangifte gedaan bij de politie. Het betreffende lid wordt aansprakelijk gesteld en direct geroyeerd.
 17. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties in de club is niet toegestaan.
 18. De directie is fel gekant tegen het gebruik van illegale substanties, zoals anabole steroïden. Wanneer een lid op gebruik of handel hiervan wordt verdacht dan wel betrapt, wordt het betreffende lid direct geroyeerd.
 19. Roken binnen de club is verboden.