Nautilus Health Club

Fitness Nijkerk

Nautilus Health Club in Nijkerk is specialist in het aanbieden van fitness én preventie en heeft oplossingen voor elke mogelijke fitness doelstelling. Fitness is eigenlijk een verzamelterm voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere conditie komt. Een aantal elementen van het menselijk lichaam die hierbij centraal staan zijn de spiermassa, verbetering van het uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie. Bij fitness staat het belasten van het lichaam centraal, om zo uiteindelijk de belastbaarheid te vergroten. Het voordeel van fitness bij onze sportschool in Nijkerk is het feit dat het een oplossing kan zijn voor veel verschillende doelstellingen. Fitness kan uitstekend werken bij mensen die af willen vallen, een betere conditie willen krijgen, een mooier figuur willen creëren of een sport zoeken om zich even helemaal uit te leven.

Fitness bij Nautilus Health Club in Nijkerk

Nautilus Health Club is specialist in het aanbieden van verschillende fitness programma’s die allen toegespitst worden op jouw persoonlijke doelstellingen en situatie. Voor zowel jong als oud kan er tijdens de openingsuren van onze sportschool vrijuit getraind worden in één van onze 6 fitness- en sportzalen met de meest moderne en effectieve cardio –en krachtapparaten. Deze apparaten zijn uitstekend geschikt voor het verbeteren van de conditie of het creëren van meer spiermassa. Als je geen ervaring hebt met fitness of de oefeningen die hierbij horen, is het belangrijk dat je goed wordt geïnformeerd door onze deskundige fitnessinstructeurs. Zij geven jou tijdens een speciale circuittraining de benodigde uitleg over de oefeningen en de apparatuur om vervelende blessures te voorkomen en een optimaal resultaat te halen uit de training.

Ook voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar (vanaf 1.40 meter) is lichamelijke beweging van uiterst belang en daarom biedt Nautilus Health Club in Nijkerk een speciaal Junior Fitness programma aan. Onder begeleiding van professionele instructeurs wordt er gewerkt aan persoonlijke doelstellingen en wordt er op een leuke manier getraind met een optimaal resultaat. Mensen die een chronische aandoening hebben of andere fysieke klachten ervaren kunnen gebruik maken van ons speciale Medical Fitness programma. Ook Personal Coaching en Bedrijfsfitness zijn de mogelijkheden die behoren tot het uitgebreide scala aan fitnessactiviteiten van Nautilus Health Club in Nijkerk.

Meld je u aan voor fitness in Nijkerk bij Nautilus Health Club!

Doe nu de gratis lidmaatschapstest op onze website en kom erachter welk lidmaatschap het beste bij jou past. 

Wil jij meer informatie over onze sportschool in Nijkerk met betrekking tot fitness of één van onze andere activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze gym om een impressie te krijgen van onze sportschool.

Fitness iets voor jou? Doe gezellig een keer mee