Personal  Coaching

Personal Coach

Je eigen Personal Coach die verantwoordelijk is voor je persoonlijke resultaten, dat zou iedereen wel willen!  Bij Nautilus Health Club is dit mogelijk. Vanaf 2008 is het revolutionaire Personal Coach Resultaat Systeem geïntroduceerd. Personal coach, het grote verschil Het Personal Coach Resultaat Systeem houdt globaal in, dat je een eigen Personal Coach hebt deze is gekoppeld aan jou. Samen met de jou gaat de Personal Coach een doelstelling vastleggen.

Afhankelijk van de doelstelling, de wensen van de klant en de bezoekfrequentie, wordt er een team van instructeurs om jou heen ‘gebouwd’. Dit team wordt aangestuurd door de Personal Coach. Het team is daarom ook op de hoogte van de doelstelling en voortgang van de klant.

Resultaat nodig? Bereik je doel met een personal coach

Structuur en coaching

Iedere maand heb jij minimaal één keer contact met zijn eigen Personal Coach. Op deze afspraken wordt de voortgang besproken en/of gemeten. Er wordt dan bepaald of er nog een verandering in de activiteiten wenselijk is en er wordt dan gekeken naar een nieuwe doelstelling met een vervolg van het systeem.

Ben je serieus van plan om (weer) actief te gaan bewegen, maar je kunt eigenlijk wel een beetje structuur en coaching gebruiken? En je wilt graag weten wat het Personal Coach Resultaat Systeem voor je kan betekenen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze teamleden!