Groepsles  IndoorWalking

Indoorwalking Power

DE IDEALE WORK-OUT Ben jij opzoek naar een intensieve full body interval work-out op energieke en afwisselende muziek? Met Indoorwalking train je jouw conditie en kracht op je eigen niveau. Dit doe je samen met andere enthousiaste sporters onder professionele begeleiding. Deze intensieve work-out kan voor iedereen een echte uitdaging zijn.

Wat Indoorwalking zo bijzonder maakt is dat jong, oud, beginner of topsporter, zijn doelstellingen kan bereiken.  Door aan deze low impact groepsles mee te doen train je alle grote spiergroepen in slechts 30 minuten!

TRAINEN OP JE EIGEN NIVEAU

Sport je graag in een groep, maar dan wel op individueel niveau? Dan is Indoorwalking de ideale work-out voor jou! Iedereen in de groep werkt in deze les aan zijn eigen doelstelling.  Tijdens deze groepsles train jij je hele lichaam en dat in een combinatie van cardio- en krachttraining. De instructeur voor de groep bepaald de opbouw en inhoud van de les, maar je bepaalt zelf de intensiteit van jouw training. Iedereen kan de training naar zijn eigen niveau aanpassen, dit maakt Indoorwalking tot een makkelijke en toegankelijke work-out!

Ritmisch feestje

Kom en ervaar deze sensationele groepsles! Door middel van de meest motiverende muziek, maken we er elke les een feestje van. Onze professionele dj zorgt elke maand voor nieuwe muziek die je samen met een enthousiaste instructeur stimuleert om te bewegen. Daardoor blijven de lessen telkens weer vernieuwend en raak je er nooit op uitgekeken. Zo blijft Indoorwalking, ondanks de intensieve low impact work-out, één groot feest!

Let’s work out and have fun!

Indoorwalking Power iets voor jou? Kom en doe mee