Groepsles  BodyPump

BodyPump

Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw inspanning zorgen voor het snel behalen van de resultaten! Onze gecertificeerde BodyPump instructeurs beschikken over, door de Les Mill DJ’s, zorgvuldig uitgekozen muziek en over de door ’s werelds beste instructeurs samengestelde choreografie. Iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd of geslacht.

BodyPump, wat doet het voor je?

Bodypump doe je door met een regelmaat gewichten te heffen op de muziek. Per spiergroep wordt er een nummer opgezet, door herhalingen train je vervolgens de spieren. De les begint met een nummer voor de warming-up en eindigt met een nummer voor de cooling-down.

Gebruik van stang met gewichten

BodyPump doe je niet met losse gewichten maar je gebruikt een stang met gewichten naar keuze. Het is de bedoeling dat je met een licht gewicht begint en daarna met een zwaarder gewicht gaat trainen. Alle spiergroeppen zoals borst, schouders, rug, armen en benen worden getraind.

Door oefeningen te doen waarbij je op de step ligt worden ook de buikspieren getraind. BodyPump helpt je calorieën te verbranden. Speciaal voor mensen die gericht zijn op afvallen en een strakker figuur.

 

BodyPump Tips

Een goede houding is de basis van alle oefeningen.
– Focus op het leren van de juiste techniek aan het begin.
– Werk continu aan het perfectioneren van je techniek.
– Overdrijf niet met de gewichten – Voer de bewegingen altijd gecontroleerd uit.
– Luister naar je lichaam. Hoe vaak moet ik BodyPump doen?

De hoeveelheid trainingen hangt van jouw doelstelling af. Onze Personal Coach kan jou het beste adviseren over de hoeveelheid van de trainingen eventueel i.c.m. circuittrainingen of andere groepslessen.

BodyPump iets voor jou? Doe gezellig een keer mee