Nautilus Fit&Slank

Fit & Slank

Vier weken lang, uw eigen Fit&Slank coach, 12 gevarieerde trainingen, 3 x Personal coachbegeleiding, metingen vooraf en na vier weken, een reader met informatie en een dagelijks uitgeschreven eetprogramma.

Dit zorgt ervoor dat u snel weer de kilo’s kwijtraakt en in conditie komt. Bij de testen wordt uw gewicht, vetpercentage, bloeddruk, conditie en buikomvang gemeten. Geen fabeltjes over plaatselijk vet verbranden, maar een evenwichtig afvalprogramma.

✓ De trainingen bestaan uit 8 cardiotrainingen
✓ en 4 circuittrainingen o.l.v. een instructeur
✓ De trainingen duren ca. 40 minuten
✓ Spectaculaire resultaten zijn reeds geboekt

Vijf tot negen centimeter buikomvang vermindering zijn gemiddelde resultaten!

Fit&Slank iets voor jou? Meld je nu aan 

Het Fit&Slank Program is het programma dat resultaat garandeert!

Op verzoek van de personen die succesvol hebben deelgenomen aan het afvalprogramma: Fit&Slank Program, is er nu een vervolg programma.

In dit Fit&Slank Program ‘2e ronde’ wordt een geheel vernieuwd voedingsschema inclusief recepten aangeboden. Uiteraard kan nog steeds gestart worden met het Fit&Slank Program ‘1e ronde’.  U kunt beginnen wanneer u wilt.

Ook niet-leden kunnen meedoen. De kosten zijn € 35,00 voor leden en € 75,00 voor niet-leden.  Niet-leden kunnen voor informatie contact opnemen met onze receptie op 033 245 78 00. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@nautilushealthclub.nl voor een afspraak met onze informatiemedewerker.

Het is verstandig om het te combineren met groepslessen als Indoorwalking of Spinning om nog meer calorieen te verbranden en om een buik strak te krijgen kan je de buikspiertraining volgen.