Afvallen doe je bij Nautilus Health Club

Afvallen Nijkerk

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nijkerk en heb jij moeite met afvallen? Nautilus Health Club in Nijkerk is een gespecialiseerde sportschool op het gebied van diëten, afvallen en het aanmeten van een gezondere levensstijl en staat je graag bij in dit doorgaans lastige proces. Er kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen aan het feit dat je graag wat gewicht wilt verliezen. Misschien was de vakantie nét iets te gezellig en vlogen de vakantiekilo’s er iets te snel aan, maar wellicht ondervindt je in het dagelijks leven (ernstige) gezondheidsproblemen vanwege overgewicht.

Nautilus Health Club is een complete sportschool voor fitness en preventie in Nijkerk waar ook afvallen en het aanmeten van een gezonde levensstijl centraal staan. Iets wat wij bij Nautilus Health Club in Nijkerk als prioritair ervaren is vooral het voorzien in persoonlijke begeleiding en advies, omdat iedereen een ander lichaam heeft en ook andere doelstellingen heeft. Iets wat voor een soortgenoot heel belangrijk kan zijn en goed kan werken, kan voor jou misschien wel een averechts effect hebben.

Persoonlijke coaching bij afvallen in Nijkerk

Nautilus Health Club in Nijkerk biedt verschillende gespecialiseerde programma’s aan voor klanten waarbij fitnessen om af te vallen centraal staat. Een veelgeprezen programma van onze sportschool is het Fit en Slank programma, waarbij je vier weken lang een eigen coach hebt die jou bijstaat in 12 intensieve trainingen. Alvorens de trainingen beginnen zullen er metingen plaatsvinden om zo goede doelstellingen te kunnen formuleren en ook om het resultaat na de tijd goed te kunnen relativeren. Het gewicht, vetpercentage, bloeddruk, conditie en buikomvang zijn de factoren die worden gemeten voor –en na het programma en hier wordt uiteraard tijdens de trainingen ook veel aandacht aan besteedt. Wij bieden u een evenwichtig afvalprogramma, waar u niet alleen advies, hulp en training krijgt bij de oefeningen zelf, maar waar u ook een dagelijks uitgeschreven eetprogramma krijgt om zo de meest optimale resultaten te behalen tijdens het Fit en Slank programma. Het voedingsadvies is een belangrijk onderdeel van het afvalprogramma in Nijkerk.

Meer weten over afvallen bij onze sportschool in Nijkerk?

Wil jij meer informatie over het Fit en Slank programma van Nautilus Health Club in Nijkerk waar afvallen en het aanmeten van een gezondere levensstijl centraal staan? Via onze website kun je je aanmelden voor een gratis lidmaatschapstest, zodat je erachter komt welk lidmaatschap van onze sportschool het beste bij je past. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen of langskomen bij onze sportschool om een indruk te krijgen van Nautilus Health Club.

Resultaat nodig? Bereik je doel met een personal coach