Informatie Zwemles

Voor de zwemlessen van je kind(eren) kun je in iedere leeftijdscategorie terecht bij Nautilus Health Club. Vanaf het babyzwemmen tot en met het diploma C kunnen wij je kind(eren), en dus ook jou, van dienst zijn.

Informatie zwemles Nautilus
Voor elke les kunt u altijd een proefles aanvragen. Voor het aanvragen van een proefles van uw kind kunt u mailen naar zwembad@nautilushealthclub.nl.

Zwemles1

ABC zwemlessen
Het is bij ons mogelijk om het ABC diploma te halen. In tegenstelling tot vele zwemscholen starten wij gelijk in diep water. Het spelen in ondiep water slaan wij hierdoor over. Omdat wij in diep water (1.40m) lessen, is de instructeur vanaf les 1 tot en met zijn of haar laatste les bij uw kind in het water. Zo wordt uw kind sneller watervrij en dit geeft uw kind een vertrouwd gevoel. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs begeleiden elk kind individueel en uw kind zal dus op zijn of haar niveau les krijgen. Ons stappenplan tot het A-diploma bestaat uit 5 verschillende niveau groepen, per groep leren de kinderen een aantal vaardigheden aan. Wanneer zij deze vaardigheid beheersen gaan ze over naar de volgende groep. Het afzwemmen doen de kinderen in ons eigen zwembad, het is fijn voor de kinderen om dit in een vertrouwde omgeving te doen. De vaardigheden van de kinderen worden bijgehouden via een leerlingvolgsysteem. Zo kunt u thuis online bekijken welke vaardigheden uw kind al beheerst en welke er nog beter kunnen.

Met onze methode is de verwachting dat je kind met lessen van 45 minuten het A diploma binnen ongeveer 52 weken behaalt. Ook is het mogelijk om het A diploma door middel van een snelcursus (lessen van 90 minuten, deze dient in één keer afgekocht te worden) te behalen, hij/zij zal dan vaak sneller afzwemmen. Bij de 45 minuten lessen kan er gekozen worden om het abonnement af te kopen of per maand te betalen.

Wij werken volgens de richtlijnen en de eisen van de ENVOZ diploma’s. De ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een gevarieerd scala van internationale erkende zwemdiploma’s uit. Bekijk het a-b-c_diploma_envoz en de eisen die de ENVOZ stelt per diploma.

Klik hier voor veelgestelde vragen.

Baby, peuter, kleuter en voorbereidend A zwemmen

Al voordat uw kind op ABC zwemles mag is aan te raden om uw kind alvast aan het water te laten wennen. Het baby (3 maanden < 1 jaar), peuter/kleuter(1 jaar < 3 jaar) en voorbereidend A zwemmen zijn ideale lessen om uw kind watervrij te krijgen. De baby en peuter/kleuter lessen zijn de zogenaamde ouder-en-kind zwemlessen. De kinderen watervrij krijgen doormiddel van spelletjes in het water is het voornaamste doel. De temperatuur van het water is 31’C en hierdoor zeer geschikt voor jonge kinderen. Ook is het een fijne les voor ouders die tijdens deze lessen handige tips krijgen. Zie ons zwemles rooster voor de tijden.

Nautilus SpetterPret

Dit uurtje ins ervoor bedoeld om de techniek van de kinderen te onderhouden. Elke week is er een les waar de kinderen aan mee kunnen doen. Ze beginnen met banen zwemmen, hierna gaan ze over op een sport en spel activiteit en het laatste kwartier is lekker spelen. Deze les kan dus worden gezien als een sport en onderhoud les. Wij als zwemschool vinden dat het onderhouden van de techniek minstens zo belangrijk is als het aanleren van de techniek. Veel ouders hebben weinig tijd om 1 keer per 1 a 2 weken naar het zwembad te gaan, ook is het duur en kost het een hoop tijd om met een heel gezin te gaan zwemmen. Kom gerust een keer langs, deze les is elke vrijdag. Alle kinderen (met minimaal een B-diploma) zijn welkom.

Prijzen

Zwemlessen afkoop:

A Diploma €595,00
AB Diploma €695,00
ABC Diploma €795,00
B Diploma €120,00
C Diploma €120,00
BC Diploma €199,00

Zwemlessen afkoop snelcursus (90 minuten of 2 x 45 minuten les):

A Diploma €650,00
AB Diploma €750,00
ABC Diploma €850,00

Zwemlessen maandbetaling:

A, B of C Diploma €49,50 p/m (45 min.)
A, B of C Diploma €75,00 p/m (snelcursus 90 min. les)
Inschrijfgeld €25,00 (eenmalig)
Diplomageld €20,00 (bij afzwemmen)

Privéles (op aanvraag):

€25,00 per les van 30 minuten
€45,00 per les van 60 minuten