Over ons

Missie

Wij hebben ons ten doel gesteld klanten, recreant of topsporter, jong of oud, een gezondere en bewustere levensstijl aan te meten in een plezierige omgeving. Door een breed scala aan activiteiten op het gebied van fitness- en medische begeleiding, groepslessen en klantenservice, waarin de klant centraal staat, proberen wij dit doel te bereiken.

Biografie

In oktober 1999 waren het de gebroeders Van Dijk die zich aan de Stationsweg vestigden met Nautilus Health Club. Al snel bleek de sfeer en het kwaliteitsconcept aan te slaan, zodat er inmiddels ruim 2400 mensen aan hun gezondheid werken in de club.

Er is in die tussentijd veel veranderd. Waar de club in het begin door vier mensen volledig werd gedraaid, zijn er nu meer dan 40 enthousiaste medewerkers, die zorgen dat alles naar tevredenheid verloopt. “Je wordt van uitvoerder langzamerhand een manager. Ik merk dat klanten en ikzelf ook het jammer vinden dat ik daarom minder op de ‘vloer’ ben, maar ik probeer daar een evenwicht in te vinden, ” aldus Danny van Dijk.

Structurele veranderingen

In augustus 2003 trad broer Arie uit de zaak en trad broer Thomas van Dijk als clubmanager tot de zaak toe. Thomas is sinds 2003 een welkome versterking voor Nautilus Health Club, met zijn kennis en ervaring. Na een clubmanagement opleiding zeer succesvol te hebben gevolgd eind 2005, zijn er na de verhuizing op de locatie aan de Oude Barneveldseweg 65c te Nijkerk Gld (december 2005) ingrijpende structurele veranderingen doorgevoerd in de organisatie, waardoor Nautilus Health Club op een hoger professioneel niveau is gekomen.

“We blijven doelgericht onze organisatie verbeteren om verder te kunnen professionaliseren waarbij de klant in alles centraal staat. Niet alleen omdat dat nodig is om gezond en staande te blijven in deze concurrende markt, maar omdat het onze passie is klanten, recreant of topsporter, jong of oud, een gezondere en bewustere levensstijl aan te meten in een plezierige en gezellige omgeving,” aldus Thomas van Dijk.