Indoorwalking

indoorwalking1

Indoorwalking
Genieten van de muziek, terwijl je stevig aan je conditie werkt: dat is Indoorwalking. Je werkt tijdens een groepsles Indoorwalking aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, buik-, romp- en rugspieren en verbrandt veel calorieën: kortom, een full-body workout. Dat doe je op één van de nieuwste crosstrainers uit de fitnessbranche, die speciaal ontwikkeld is voor groepslessen. Van beginnende tot ervaren tot topsporter, Indoorwalking is voor iedereen geschikt.

stempel-the-original-gecertificeerd

Trainen op je eigen niveau
Indoorwalking maakt gebruik van speciale crosstrainers die de bewegingen van het lopen simuleren. Samen met andere, gemotiveerde sporters werkt u tijdens een training aan uw hele lichaam door een combinatie van cardio- en krachtoefeningen. Hoewel de instructeur de opbouw en inhoudt van de les bepaalt, kan men de belastbaarheid van de training zelf aanpassen. Hierdoor traint iedereen op zijn of haar eigen niveau.

Feestje
Oh, trouwens… De muziek is hierbij van groot belang. Onze professionele dj levert elke maand nieuwe muziek die u wetenschappelijk aanspoort om te bewegen. Daardoor blijven de lessen vernieuwend en krijgt u het gevoel dat u deel uit maakt van een feestje op de sportvloer.

Kom en doe mee!