Q Program

Fitnessen om af te vallen

Q program

Vier weken lang, uw eigen Q-coach, 12 trainingen in de Q-Zone, metingen vooraf en na vier weken, een reader met informatie en een dagelijks uitgeschreven eetprogramma in combinatie met de unieke infrarode Q-Band voor de stimulatie van de vetverbranding bij de buik. Dit zorgt ervoor dat u snel weer de vakantiekilo’s kwijtraakt en in conditie komt. Bij de testen wordt uw gewicht, vetpercentage, bloeddruk, conditie en buikomvang gemeten. Geen fabeltjes over plaatselijk vet verbranden, maar een evenwichtig afvalprogramma met als extra stimulatie voor het buikvet de Q-Band.

De Q-Band

De Q-Band wordt tijdens de training om de buik gedragen en werkt door middel van infrarood. Door de buik niet alleen op de huid, maar ook daaronder te verwarmen, wordt het vet extra gestimuleerd om in de bloedbaan te komen. Samen met het vet in de rest van het lichaam wordt dan het vet bij de buik ook optimaal verbrand tijdens de training. De trainingen bestaan uit 8 cardiotrainingen en 4 circuittrainingen o.l.v. een instructeur. De trainingen duren ca. 40 minuten.

Spectaculaire resultaten zijn reeds geboekt. Vijf tot negen centimeter buikomvang vermindering zijn gemiddelde resultaten.

Het Q Program is het programma dat resultaat garandeert, anders krijgt u bij Nautilus Health Club uw geld weer terug!

Q Program 2e ronde

Op verzoek van de personen die succesvol hebben deelgenomen aan het afvalprogramma: Q Program, is er nu een vervolg programma. In dit Q Program ‘2e ronde’ wordt een geheel vernieuwd voedingsschema inclusief recepten aangeboden. Uiteraard kan nog steeds gestart worden met het Q Program ‘1e ronde’.

U kunt beginnen wanneer u wilt. Ook niet-leden kunnen meedoen. De kosten zijn € 40,00 voor leden en € 80,00 voor niet-leden. Het Q Program is 1 oktober 2011 gestart.

Niet-leden kunnen voor informatie contact opnemen met onze receptie op 033 245 78 00. U kunt ons ook een e-mail sturen naar infomedewerker@nautilushealthclub.nl voor een afspraak met onze informatiemedewerker.

Het is verstandig om het Q program te combineren met groepslessen als Zumba of Spinning om nog meer calorieen te verbranden. Om een buik strak te krijgen kan je de buikspiertraining volgen.

GRATIS lidmaatschapstest Doe de test!.

GRATIS Proefweek Meld je aan!