Afvallen Nijkerk

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nijkerk en heb jij moeite met afvallen? Nautilus Health Club in Nijkerk is een gespecialiseerde sportschool op het gebied van diëten, afvallen en het aanmeten van een gezondere levensstijl en staat je graag bij in dit doorgaans lastige proces. Er kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen aan het feit dat je graag wat gewicht wilt verliezen. Misschien was de vakantie nét iets te gezellig en vlogen de vakantiekilo’s er iets te snel aan, maar wellicht ondervindt je in het dagelijks leven (ernstige) gezondheidsproblemen vanwege overgewicht.

Nautilus Health Club is een complete sportschool voor fitness, fysiotherapie en preventie in Nijkerk waar ook afvallen en het aanmeten van een gezonde levensstijl centraal staan. Iets wat wij bij Nautilus Health Club in Nijkerk als prioritair ervaren is vooral het voorzien in persoonlijke begeleiding en advies, omdat iedereen een ander lichaam heeft en ook andere doelstellingen heeft. Iets wat voor een soortgenoot heel belangrijk kan zijn en goed kan werken, kan voor jou misschien wel een averechts effect hebben.

Afvallen in Nijkerk tijdens groepsfitnesslessen

Nautilus Health Club in Nijkerk biedt verschillende gespecialiseerde programma’s aan voor klanten waarbij fitnessen om af te vallen centraal staat. Een veelgeprezen programma van onze sportschool is het Fit en Slank programma. Eerst beginnen we met een nulmeting van het gewicht, vetpercentage, bloeddruk en je BMI om zo goede doelstellingen te kunnen formuleren. Wij bieden u een evenwichtig afvalprogramma, waar u niet alleen advies, hulp en training krijgt bij de oefeningen zelf, maar waar u ook een dagelijks uitgeschreven eetprogramma krijgt om zo de meest optimale resultaten te behalen tijdens het Fit en Slank programma. Het voedingsadvies is een belangrijk onderdeel van het afvalprogramma in Nijkerk. Na twee weken vindt er een meting met evaluatie plaats en na vier weken krijg je een eindmeting en eindevaluatie. Afvallen in Nijkerk doe je doorgaans in groepsfitnesslessen met instructeur of onder persoonlijke begeleiding.

Meer weten over afvallen bij onze sportschool in Nijkerk?

Wil jij meer informatie over het Fit en Slank programma van Nautilus Health Club in Nijkerk waar afvallen en het aanmeten van een gezondere levensstijl centraal staan? Of wil je meedoen met het Fit en Slank programma? Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via 033 – 245 78 00 of langskomen bij onze sportschool om een indruk te krijgen van Nautilus Health Club.